Sølv intet nederlag

Skrevet av Richard Ekhaugen,  06.11.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem fokuserer blant annet på championatstridene på Momarken i denne ukes leder. Foto: Hesteguiden.com.

Sportssjef Kjeld Henning Sandem har tatt en nærmere titt de potensielle sølvvinnerne på Momarken i 2012. For sølv er intet nederlag i championatstriden.

NOEN KJENNER LUKTA AV SØLV
om dagen. Kampen om de ulike championatene tilspisser seg naturlig nok mot slutten av året. I denne utgaven av travprogrammet kan du se noen ulike statistikker på nettopp dette. Ole Johan Østre kan nok allerede gjøre plass til nok en pokal blant de stallansatte. Syv seire så langt er fem foran Ole-Christian Kjenner som også har hatt en fin sesong så langt.

Blant amatørene er det mer jevnt. Svein Olav Ruud har tatt tre seire med Tuxi Titan,  bl.a. Ole Uttisruds Minneløp. Dette holder til ledelse, men bare en seier foran Robert Kruse, Truls Desserud og Elina Jernberg. Kan det bli Robert som trekker det lengste strået?

Blant montèrytterne legger vi merke til at Kristine Kvasnes har startet i fire løp, og likegodt vunnet dem alle. Hun skal bli vanskelig å ta igjen, men umulig er det ikke. Gunnar Austevoll har en tittel fra tidligere og kan fort vekk være vinneren blant trenerne dette året. Han er i slag om dagen, og har med sine 21 seire et forsprang på fire til Eirik Høitomt. Bak der er det jevnt, men det blir ikke lett å ta igjen Gunnar?

STATISTIKKEN FOR INNKJØRT PÅ TRENERSTALL
er det også interessent å følge. I fjor ble Frode Hamre knepent slått av Bo Westergaard. Godeste Frode ligger også denne gang helt i toppen, men bare noen få tusenlapper foran Momarkens egen Cato Antonsen. Like bak følger Sigbjørn Kolnes og nok en Momarken-trener, Per Oleg Midtfjeld. Det er bare å følge med videre….

FOLKEHESTEN 2013 ER I GANG!
Nå kan du kjøpe andeler på Folkehesten 2013. Momarkens Folkehest-trener er Cato Antonsen. Vi vil utover fokusere mye på dette konseptet, og satser på å være en av banene som raskest blir utsolgt. Kjøp andeler på www.folkehesten.no, eller stikk innom Infokiosken til damegruppa. Her kan du kjøpe andeler samt få ytterligere info.

DEE DEE SNYDER
har du kanskje hørt om? Dette er også en andelshest som selges gjennom konseptet www.hesteeiere.no  Her er det ikke 1000 andeler, men kun 20! Hoppa er i trening hos Odd Arne Sagholen og gjør i dag unna sitt prøveløp kl. 17.10. Det er kun 12 andeler igjen. Vær snar hvis du vil være med på moroa!

I KVELD HAR VI SAMLET
en rekke gode samarbeidspartnere og sponsorer til en hyggelig travkveld. Vi håper dere får et artig og spennende besøk her, og vil ønske dere hjertelige velkomne. En ekstra velkomsthilsen også til representantene fra Østfold Hesteierforbund.

Vi håper alle får en trivelig kveld på Momarken travbane!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef