Slutt for denne gang

Skrevet av Richard Ekhaugen,  22.11.2012
Artikkelbilde
Folkehesten Momarken, Charge d'Affaires, ble kjøpt av Per Oleg Midtfjeld på auksjonen for 17 000 kroner. Foto: Richard Ekhaugen.

Momarkens sports- og markedssjef, Kjeld Henning Sandem, oppsummerer Folkehesten 2012 i et siste nyhetsbrev til andelseierne.

- Folkehesten Momarken 2012 er nå et avsluttet kapittel. Hesten deres, Charge d`Affaires, ble solgt på auksjon på Bjerke onsdag 14. november. Prisen ble 17 000 kroner,  og det var Per Oleg Midtfjeld selv som kjøpte hesten. Dermed blir han stående her på Momarken, og dere må gjerne besøke han. Per Oleg vil helt sikkert lage et lite andelslag på hesten – kanskje du blir med?

Veldedig formål
- Sesongen ble ikke helt som vi alle hadde håpet på. Han tegnet så bra som toåring, men ulike skavanker gjorde det slik at han ikke helt fikk det til. Han får nå helt sikkert en pause, slik at han virkelig kommer i orden til neste års sesong. De 17 000 kronene ble for øvrig gitt til barneavdelingen ved Sentralsykehuset, Fredrikstad. Håper det likevel har vært artig å være andelseier?

Tusen takk til Team Midtfjeld som hele tiden har vært gjestfrie og positive!

Allerede 200 solgte andeler
- Nå er en ny sesong i gang. Vår nye Folkehesten-trener er Cato Antonsen. Morsomt hvis dere også kjøper en andel på denne hesten. Det er allerede solgt over 200 andeler. Gå inn på www.folkehesten.no for å kjøpe andel, eller stikk innom oss på Momarken travbane. Hesten som Cato har valgt ut, er straks klar. Det ryktes at det er ei varmblodshoppe.

- Følg med i neste nyhetsbrev – som du vil få hvis du tegner deg for en ny andel. Nå er det bare å si takk for følget – og lykke til i 2013! Gjelder både Folkehesten 2012 og 2013, understreker Sandem.