Hamre på topp

Skrevet av Richard Ekhaugen,  08.05.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem har dykket i trenerstatistikktallene på Momarken så langt i år. Foto: Richard Ekhaugen.

Kjeld Henning Sandem har tatt en titt på trenerstatistikken på Momarken så langt i år. Dyktige Frode Hamre topper ikke overraskende.

ÅREST FØRSTE TRENERSTALLSTATISTIKK
finner  du i denne utgaven av vårt travprogram.  Det er en oversikt over antall starter, plasseringer og innkjørt trenerne har på sine stallhester her på Momarken. På toppen finner vi Frode Hamre, som også i fjor lå svært høyt på listen. Frode gjorde det godt på vårt V75-stevne i mars, men gjester også banen svært ofte på våre ordinære dager. 17 hester har han mønstret til start hittil i år. Det har resultert i tre seire og totalt kr. 260.500. Lista inneholder de 30 beste. Som vanlig betyr innkjørt på Unionskamp-dagen vår svært mye. Dette jevner seg ut i løpet av sesongen, men å ha gode starthester på våre V75-stevner er ikke dumt. Av trenerne i vår region har Odd Arne Sagholen kommet best i gang. Fem seire og kr. 125.250 på stallhestene er gode tall. Like bak finner vi Cato Antonsen. Så får vi se hvordan det hele utvikler seg videre utover sommeren!

DE YNGSTE OG ELDSTE
finner vi på plass i dagens løp. Det er alltid spennende med treårsløp. Mange debuterende unghester kommer ut i dagens første løp. Ikke umulig at vi finner noen kommende stjerner her. I dagens siste løp finner vi en del eldre varmblodshester, men likevel et veldig interessant felt. To av våre aller beste kommer til start, nemlig Gentle Tilly og Playful. Den flotte fireårshoppa Sizzling finner vi også på startstreken. Glemmes må heller ikke en av våre beste hopper de siste årene, Pretty Photo. Og hva kan den nye hesten på stallen til Ole Bjørn ”Tinita Love” Hoppestad, Howthehaloareyoy, utrette?

VI HÅPER ALLE FÅR EN TRIVELIG KVELD PÅ MOMARKEN!
Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef