Velkommen nye hesteeiere

Skrevet av RE,  02.02.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem gjør seg klar for en ny fase av Folkehesten. Foto: Richard Ekhaugen.

Kjeld Henning Sandem sender en spesiell hilsen til de nye hesteeierne i Folkehesten i denne ukes leder.

MANGE NYE HESTEEIERE
blir å se på Momarken i dag. Konseptet ”Folkehesten” har nå kommet så langt at vi for første gang offisielt kan ønske andelseierne velkommen. Vår hest lever livets glade (forhåpentligvis) dager på stallen hos sin trener Per Oleg Midtfjeld. Salget av 1000 andeler gjorde vi unna på kort tid i høst. Da var allerede trener valgt, og Per Oleg tok seg god tid til å finne ”sin” hest. Valget falt på flotte Charge d`Affaires, som sent i høst gjorde unna både sitt mønstrings- og prøveløp på beste måte. Ved nyttår ble han innkjøpt fra sin eier i Askim, og nå er han din. I hvert fall hvis du kjøpte en andel på Folkehesten Momarken...

Folkehesten i banen
I kveld vil andelseierne få hilse på hesten sin og Team Midtfjeld. For mange blir dette kanskje første møte med en travbane? Vi skal gjøre vårt for at du trives. I skrivende øyeblikk er det påmeldt over 100 andelseiere. Det synes vi er veldig bra, vi snakker tross alt om februar og hesten skal jo ikke engang gå løp! Senere vil det bli flere invitasjoner til andelseierne. I løpet av kvelden kommer også Per Oleg til å vise hesten i banen. Da håper jeg dere alle trosser kulda og møter opp på ”tråkka”. Jo, vi går en spennende tid i møte.


SÅ SNART DENNE DAGEN ER HISTORIE
retter vi fokuset mot lørdag 17. mars. Da er det igjen klart for felles V75-stevne med Sverige – Unionskampen. Dette arrangementet feirer i år femårsjubileum, noe som vi selvfølgelig vil markere. Vi håper dere alle krysser av i almanakken for denne dagen. Da blir det i høyeste grad sport, spill og spenning på Momarken!


VI HÅPER DERE ALLE FÅR EN TRIVELIG KVELD PÅ MOMARKEN, OG ØNSKER ALLE ANDELSEIERE TIL FOLKEHESTEN SPESIELT VELKOMMEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef