Kvalitetsfylt V75-omgang

Skrevet av Richard Ekhaugen,  20.12.2012
Artikkelbilde
Sportssjef Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Sportssjef Kjeld Henning Sandem byr på både minneløp og nisseløp på Momarken 5.juledag. Det er liten tvil om at hovedløpene oser av kvalitet.

A.J.F. HANEBORG OG THOR ØSTBYS MINNELØP
er hovedattraksjonen når Momarken ønsker velkommen til vårt tradisjonelle V75-stevne i romjula. Flotte løp er det blitt! A.J.F. Haneborgs Minneløp ble første gang kjørt i 1955. 57 år etterpå kan fort Winmecredit og Frode Hamre være vinneren? Han får i første omgang kamp av skarpskodde travere som Mr.X.F.Royal, Ronaldo C.N., Ramos Boy og Pronto. I dette løpet må hestene ha godt over 500 poeng for i det hele tatt og komme med. Det tyder på kvalitet!

Når det gjelder Thor Østbys Minneløp må vi helt tilbake til 1947 for å finne den første vinneren, som var Pjokkina og Karsten Buer. Kan Åsajerven hente hjem pokalen for andre gang? Eller blir det Norheim Faksen, Bork Odin eller lokale Amor Even som stikker av med heder og ære? Vi kan by på mange fine løp denne romjulsdagen, både sportslig og spillemessig. Vi ønsker alle lykke til!

FOLKEHEST OG NISSELØP
Som det seg hør og bør i romjula, må vi jo ha et Nisseløp? Og i den sammenheng har vi også en Nisse konkurranse. Skjema får du i Infokiosken i Spillehallen samt i Karjolen. Flotte premier til dyktige vinnere. Folkehesten Momarken vil også bli presentert for publikum. Har du ikke sikret deg en andel av den flotte hoppa Corinne Va Bene, har du sjansen i dag. Cato Antonsen er full av lovord om toåringen, så dette skal bli spennende.

NISSEN
kommer på besøk med poser til barna. I tillegg vil det bli grøtservering, og det skulle ikke forundre meg om det blir muligheter for en smak av både gløgg og pepperkaker også. Besøk Lekehjørnet vårt, der er det blant annet juleverksted og filmer. Takk til Momarkens Damegruppe som alltid stiller velvillig opp. Travmuseet er åpent. Benytt anledningen til et besøk.

VI TAKKER
publikum, trenere, kusker, stallansatte, hesteeiere, presse, sponsorer, ansatte og alle øvrige forbindelser for samarbeidet i år. Vi starter opp igjen med kveldstrav tirsdag 22. januar. På dette stevnet vil vi også hedre våre championer for året 2012. Et godt nyttår ønsker vi dere alle!

VI HÅPER DERE FÅR ET TRIVELIG ROMJULSTRAV HER PÅ MOMARKEN, OG ØNSKER SPESIELT VÅRE SPONSORER OG INNBUDTE GJESTER VELKOMMEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef