I det amorøse hjørnet

Skrevet av Richard Ekhaugen,  04.08.2012
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem byr på V5-vurderinger før søndagens løp på Kala. Foto: Richard Ekhaugen.

Om sportssjef Kjeld Henning Sandem var i det amorøse hjørnet da han valgte Kala-banker eller om han rett og slett har lagt to og to sammen, vites ikke.

Momarkens sportssjef, Kjeld Henning Sandem, byr på en siste hjelp til deg som skal komponere en V5-bong til propagandatravet på Kala søndag.

- Velkommen til den idylliske banen i Sarpsborg! Stevnet starter kl. 15.00 og innleveringsfristen til V5 er kl. 16.00. Lykke til!, ønsker Sandem.

V5-forslag – merk bongen med L4
1.avdeling: 2, 4,5,11
2.avdeling: 2,6,10,11
3.avdeling: 1,2,3,4
4.avdeling: 10 Amor Even
5.avdeling: 1,2,4,9,11
320 kroner
 

Sandems V5-vurderinger
1.avd:
- Et jevnt og fint spilleløp åpner V5-spillet under dagens propagandatrav. Selv har jeg mest tro på Stall Midtfjelds to hester i løpet 4 Perfect News og 10 Mockingbird. Begge traver for tiden gode løp, og konkurransen denne gang er overkommelig. Østfolds formkusk og trener for tiden, Odd Arne Sagholen, skal også regnes med 5 Battle It Out. En luring er 2 Tres Jolie. Se opp….

2.avd: - 11 Nebbenes Helen har veldig god form for tiden, og kan være en alternativ banker. Dog er ikke bakspor på Kala så helt enkelt, og jeg velger å gardere. Også dette løpet med en Sagholen-hest, 2 Tun Lykka. Videre 6 Enge Jo som er i slag og ikke minst 10 Fixfax. Geir Flåten tar vel neppe turen med Bastø-ferja bare for å komme til den rette siden av fjorden?

3.avd: - Her tror jeg slaget står mellom tre hester i gode spor! 1 Rocky Plush med freskingen Stine Therese Solli i vogna må med. Hun kommer ikke til å gi ved dørene her…  3 Fashion Albert blir vel favoritt etter sine sterke løp i det siste og 4 Games We Play vant på Bjerke 26. juli. Utover disse tre kan selvfølgelig også Kolnes-traveren 2 Patriot Me vinne. Hester fra hans stall gjør nesten ikke annet enn å vinne om dagen.

4.avd: - Så er det klart for kampen om ærespremien i Martin Kolbergs Minneløp. Årest Meyer-vinner, 10 Amor Even, har vært ute i dette løpet tidligere. Også da mye spilt uten å vinne. Det blir vanskelig også denne gang fra langt tillegg, men jeg tror likevel han rekker frem. Min banker for dagen. Det kan ikke være vanskeligere å vinne Kolberg-løpet enn Meyer`n?

5. avd: - Vi avslutter med et ungdomsløp som ikke er helt enkelt å finne ut av. 2 Karamell Pedro var veldig god på Momarken for en måned siden, og blir vanskelig å hanskes med. Ole Johan Østre sitter opp bak 1 Gigant Pay, som skal krysses. Ole-Christian Kjenner, en lokal herremann som har fått sving på seiershjulet, sitter opp bak en interessent svenske. 9 Dubois Flip kan være en luring, og gir god odds. Ellers så anbefaler jeg bred dekning i dette løpet.