Oppasserne i fokus

Skrevet av RE,  14.12.2011
Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem og Momarken har samarbeidet med Finn Tack og Johansens Salmakeri for å gjøre stas på oppasserne førstkommende tirsdag. Foto: Richard Ekhaugen.

Tirsdag 20.desember gjøres det ekstra stor stas på oppasserne under Momarkens kveldskjøring. Kjeld Henning Sandem forteller hvorfor i denne ukes leder.

OPPASSERNE I FOKUS!
Som i fjor på samme tid ønsker vi å sette litt ekstra pris på våre oppassere. De kommer gjerne litt i bakgrunnen, men for en hests suksess betyr de svært mye. Ofte er det de som kjenner hesten best og som legger ned utallige timer på hvert dyr for at de både skal ha det best mulig, men også trave så raskt de kan. I dag ønsker vi å gjøre litt ekstra stas på i det minste syv av dere! Vinnernes oppasser får i dag en flott varmedress fra Finn-Tack. Dette er en ”spleis” fra nevnte firma, Johansens Salmakeri og Momarken travbane. Vi gratulerer dere alle, og vil takke for en god jobb gjennom hele året. Det kan også nevnes at det er gavepremie ti vinnernes eier og trener i samtlige løp.

”20 TIL ALLE”
I dagens løp er det 20 000 kroner i førstepremie i samtlige løp. Som kanskje noen har lagt merke til har vi også utvidet premieskala på de andre stevnene i desember. Dette som en ekstra førjulsgave til ”travfolket".

NESTE LØPSDAG ER DET V75
Tirsdag 27. desember er det nytt V75-stevne her på Momarken. Stevnestart er klokka 18.00. Vi kan by på trivelig julestemning, overraskelser til barna og ikke minst sport, spill og spenning. En rekke flotte løp står på programmet, blant annet A.J.F. Haneborgs Minneløp. Trav på Momarken i romjula er populært – vær tidlig ute med din bordbestilling!

EN RIKTIG GOD JUL
ønsker vi dere alle. Vi håper på noen fredlige juledager, gjerne med litt snø på bakken og dompap i neket. Skal du unngå å bare spise fattigmann i jula, kan det kanskje være på sin plass å levere en V5-bong i kveld? Vi håper at dagens sponsor – Mona Mek.- får en trivelig firmakveld her sammen med oss alle, og ønsker dere hjertelig velkommen.

VI HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN DESEMBERKVELD PÅ MOMARKEN!

Kjeld Henning Sandem
Sports / Markedssjef